Sörtermelési gyakornok
2025. november 25., 14:00
Érdekel, hogyan készül a sör a főzőháztól a palackig?
Most lehetőséged van belelátni egy igazi nagyüzem kulisszái mögé!Ha szeretnél valódi szakmai tapasztalatot szerezni és közben egy szuper csapat tagja lenni, ne hagyd ki!

Feladatok
-
Megismerkedés a vállalat sörtermelési osztályának működésével
-
Aktív támogatása a főzőház, erjesztő-, szűrőüzemeknek
-
Analitikai mérések elemzése, dokumentálása
-
Analitikai mérések alapján a technológiai módosítások, termékfejlesztések végrehajtása
-
A termelési folyamatok lépéseinek és összefüggéseinek megismerése
-
Társterületek (karbantartás, minőségbiztosítás, tervezés, csomagolás) támogatása
-
Egyéb adminisztratív feladatok ellátása
Elvárások
-
Nappali tagozatos hallgatói jogviszony élelmiszermérnök, vegyészmérnök, biomérnök vagy biológia szakon
-
Könnyen átlátod az összefüggéseket és jó az analitikai készséged
-
Magabiztos Microsoft Office programok ismerete (Excel)
-
Munkaidő:
-
Hétfő és péntek között minimum 3 nap vállalása 6-8 órában (hétköznap 7:00-17:00 óra között)
-
Heti minimum 20-30 órában (rugalmasan beosztható)
-
Iskolai kötelezettségekkel előzetesen összeegyeztetve
Amit kínálnak
-
Bérezés: bruttó 2.200 Ft/óra
-
Amíg nem vagy még 25 éves szja-mentességre lehetsz jogosult, így a bruttó béred, egyben nettó béred is lesz az adómentesség határáig
-
Hosszú távú diákmunka
-
Kötelező szakmai gyakorlat leigazolása
-
Családias multiba történő betekintés
Céginformáció
A Borsodi Sörgyár Kft. a világ egyik legnagyobb sörgyártója, a Molson Coors Brewing Company vállalatcsoport tagjaként 1973 óta törekszik Magyarország és a világ sörfogyasztóinak lenyűgözésére.Kollégáik elhivatott munkájának köszönhetően a világ vezető söripari vállalatai közé tartoznak. Ezért is törekszenek arra, hogy munkatársaik képességeit folyamatosan fejlesztve lehetőséget biztosítsanak tehetségük kibontakoztatására.
Dolgozz velük az élet habos oldalán!
Részletek és jelentkezés >>