Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

HEVES VÁRMEGYE NAPJA

Esemény kezdete:2023. október 24., 10:00
Esemény vége:2023. október 24., 14:00
Heves vármegye vezető cégei mini állásbörzén várják a Miskolci Egyetem végzős és nem végzős hallgatóit is ’Heves Vármegye Napja 2023’ rendezvényen a Miskolci Egyetem és Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében.

Helyszín: Miskolci Egyetem, Üveg előcsarnok

 

Részt vevő cégek:

  • Apollo Tyres Kft.
  • Emerson Automation FCP Kft.
  • MVM Mátra Energia Zrt.
  • Robert Bosch Automotive Steering Kft., Eger-Maklár
  • Sanatmetal Kft
  • SBS Kft
  • ZF Hungária Kft.

 

 

A cégekről bővebben:

Apollo Tyres Kft.

Az Apollo Tyres Ltd egy nemzetközi gumiabroncsgyártó, és a vezető abroncsmárka Indiában. Legfőbb alapelve, hogy értéket képviseljen a befektetők számára a termékeit és a kapcsolatait jellemző megbízhatóság révén. A vállalat összesen hat gyártóüzemmel rendelkezik – ezek közül négy Indiában, egy-egy pedig Hollandiában és Magyarországon található. Andhra Pradesh államban hamarosan megkezdi működését az ötödik indiai, globális szinten pedig a 7. gyártóüzem.

A vállalat két globális márkanéven értékesíti termékeit: Apollo és Vredestein. A termékek több mint 100 országban érhetők el elismert, exkluzív és több terméket forgalmazó ellátóközpontok kiterjedt hálózatán keresztül. A vállalat termékportfóliója átfogó abroncskínálatot biztosít személyautók, SUV-k, MUV-k, könnyű tehergépjárművek, tehergépkocsik, buszok, kétkerekű járművek, mezőgazdasági járművek, speciális járművek, kerékpárok és terepjárók számára, továbbá újrafutózó anyagokat és gumiabroncs-újrafutózást is kínál.

 

Emerson Automation FCP Kft.

Az Emerson Automation Solutions részeként az AVENTICS a világ egyik vezető termékmárkája a pneumatikus komponensek és rendszerek terén. A márka egri gyártóbázisa nem egy klasszikus értelemben vett tömeggyártó cég, hanem sokkal inkább a pneumatika ágazat egyedi megoldásokra specializálódott szakértője, amely a gépgyártás és az ipari automatizálás területére kínál termékeket és szolgáltatásokat. A több mint 50 éves múltra visszatekintő gyáregység teljesítményét az elnyert elismerések tükrözik: „Év Gyára 2016-2017", „Érték és Minőség Nagydíj 2019-2020", „Megbízható Munkaadó 2018-2019, 2020-2021"

A folyamatos fejlődés és bővülés jegyében az egri Emerson 2021. decemberében megduplázta gyártó kapacitását, melynek köszönhetően több mint 200 új munkahelyet hozott létre a térségben. Várjuk a fiatal és lelkes érdeklődők jelentkezését vállalatunk gyakornoki programjába, duális képzésre, valamint egyéb pozíciónkra.

Fedezd fel az Emerson világát!

 

MVM Mátra Energia Zrt.

A visontai telephelyű MVM Mátra Energia Zrt. a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható szereplője. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. A lignit alapú villamos energiatermelés mellett egyre nagyobb szerepet kap a megújuló energiák használata. A társaság hosszú távú célja, hogy hatékony, karbontakarékos energiatermelő létesítményt működtessen, ezért az MVM Mátra Energia modernizációs programja a következő évtized egyik legjelentősebb hazai energetikai projektje lesz.

 

Robert Bosch Automotive Steering Kft., Eger-Maklár

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ több mint 100 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.

A korábban ZF Lenksysteme Hungária Kft. néven ismert vállalat 2014-ben vált külön, majd 2015-ben a Bosch 100%-os tulajdonosa lett, így lett Makláron Robert Bosch Automotive Steering Kft.

A maklári gyárban 2015 májusában elindult az elektromos kormányművekhez készülő fogaslécek és kormányanyák sorozatgyártása. A maklári Bosch telephelyen készült darabok sok millió járműbe beépítve róják az országutakat szerte a világban. A gyár folyamatosan fejlődik, újabb és újabb projektek kapnak helyet Makláron.

Bosch Maklár.

Egy csapat, egy siker.

 

Sanatmetal Kft.

A Sanatmetal 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, amely traumatológiai, ortopédiai, gerincsebészeti, fogászati, állatgyógyászati implantátumokat és nagyízületi (csípő és térd) protéziseket gyárt és forgalmaz. Élenjáró megoldásainkat magyar és nemzetközi klinikák, orvosprofesszorok közreműködésével dolgozzuk ki, szem előtt tartva a betegbiztonságot és az MDR (Medical Device Regulation) követelményeknek való megfelelést.

A több mint 16 ezer féle termék gyártása 5 üzemcsarnokban történik, a legkorszerűbb technológiai színvonalat képviselő, nagy értékű megmunkáló központokban és speciális célgépeken.

KÜLDETÉSÜNK

Nemzetközi családi vállalkozásként – folyamatos megújulást biztosító nyereség mellett – az emberi életminőséget javítani!

Ennek érdekében:

  • Együttműködünk hazai és nemzetközi tudáscentrumokkal, világvezető multinacionális cégekkel
  • Világszínvonalú traumatológiai, gerinc, fogászati és csontregenerációs implantátumokkal, ízületpótló protézisekkel javítjuk az emberi életminőséget
  • Segítünk megelőzni az értelmetlen elhalálozást innovatív diagnosztikai eszközökkel
  • Terjesztjük tudásunkat technológiai transzfer formájában és befektetőként is.

 

E küldetésünknek akkor tudunk megfelelni, ha:

  • Vevőink és üzleti partnereink elégedettek lesznek
  • Munkavállalóink szellemileg és fizikailag is fejlődnek, anyagi juttatásunkkal boldogan élnek
  • A hazai és nemzetközi környezet elismeri a tevékenységünket.

 

SBS Kft.

Az SBS Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat, mely a világ vezető mezőgazdasági, építőipari és bányagép gyártó cégeinek gyárt hegesztett szerkezeteket, alvázakat, gémeket és egyéb gépalkatrészeket.

Több mint egy negyed évszázada dolgozunk töretlenül és nagy szakértelemmel az acélszerkezet gyártásban. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal a szakma élvonalában lehetünk.

Cégünk küldetése a vevői igényeknek való legmagasabb színvonalú megfelelés.

A kihívások sikeres teljesítése érdekében nyitott és innovatív szemlélet szükséges, melyet az SBS Kft. tulajdonosai és minden dolgozója magas színvonalon képvisel és közvetít ügyfeleink felé. Ennek eredményeként a társaság teljes elkötelezettséggel, igazi csapatként működik együtt.

Műszaki színvonalunk állandó növelése, rugalmasságunk megőrzése, üzleti partnereink vállalatunk iránti bizalmának erősítése a legfőbb célunk. Szervezeti kultúránk középpontjában a minőség áll, melyet – az Ipar 4.0 irányelvek, a Nemzeti Ágazati Prioritások közül a fejlett jármű és egyéb gépipari technológiák megvalósításával – töretlen fejlődéssel biztosítunk.

 

ZF Hungária Kft.

A ZF egy globális technológiai vállalat, amely személygépkocsik, haszongépjárművek és ipari technológiák számára szállít különféle rendszereket, így biztosítva a mobilitás következő generációját. A ZF lehetővé teszi a járműveknek, hogy lássanak, gondolkodjanak és cselekedjenek. A járműmozgás-szabályozás, az integrált biztonság, az automatizált vezetés és az elektromos mobilitás négy technológiai területén a ZF átfogó termék- és szoftvermegoldásokat kínál a hagyományos járműgyártók és az újonnan megjelenő szállítási és mobilitási szolgáltatók számára. A ZF járműtípusok széles választékát elektrifikálja. A ZF a termékeivel hozzájárul a károsanyag-kibocsátások csökkentéséhez, az éghajlat védelméhez és a biztonságos mobilitás támogatásához.

A világszerte mintegy 165 000 alkalmazottat foglalkoztató ZF a 2022-es pénzügyi évben 43,8 milliárd eurós árbevételre tett szert. A vállalat 32 országban 168 gyártóüzemmel rendelkezik.