Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – DEFINETLY CHECK OUT THIS PLACE

2021. november 29., 11:45
A „FŐNIX - ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében című EFOP 3.4.3-16-2016-00015 számú pályázathoz kapcsolódóan a Miskolci Egyetem hallgatói ösztöndíj pályázatot ír ki külföldi hallgatóknak szóló angol nyelvű információs anyagok – videofilmek és úti beszámolók – készítésére.
 
A hallgatói ösztöndíj 1 hónapra nyerhető el, összege 120 000 Ft.
 
A pályázatra (pályázóként) két kategóriában, de egy témára kell pályaműveket beküldeni:
1. angol nyelvű szöveges úti beszámolót/élménybeszámolót illusztrációval ellátva (fotó, rajz, stb.)
2. max. 3 perc hosszú mobiltelefonnal készített angol nyelvű és/vagy feliratos úti filmet, vagy Road movie-t.
 
A pályázatra bármely hallgató, hallgatói csoport jelentkezhet, aki az Intézmény (Miskolci Egyetem), a város és a régió nevezetességeivel foglalkozó tematikában képes a kiírt szempontok alapján angol nyelven úti beszámolót/élménybeszámolót készíteni illusztrációval, valamint angol nyelvű/angol feliratos videofilmet gyártani.
 
 
Pályázni elektronikus úton lehet a 2021.12.02.12:00-ig a fonix@uni-miskolc.hu e-mail-címre megküldött PÁLYÁZATI LAP benyújtásával.
 
Információ:
Hallgatói Szolgáltatások Osztálya vezetője és munkatársai adnak tájékoztatást a fonix@uni-miskolc.hu e-mail-címen, illetve a +36 565-111 /29-54-es telefonszámon.
 
Letölthető dokumentumok, információ: