Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Karrierklub 2022

2022. március 11., 13:50

 

 

KARRIERKLUB

A Hallgatói Szolgáltatások Osztálya KARRIERIRODÁJA által szervezett KARRIERKLUB igyekszik lehetőséget és teret biztosítani arra, hogy karrierkérdésekről beszélgess, információt gyűjts, jobban megismerd önmagad és továbbtanulási, szakmaválasztási lehetőségeidet, továbbá jártasságot szerezz a számodra megfelelő munkahely megkeresésében, azok megpályázásában.

 

A KARRIERKLUBBAN

  • önismereti kérdőíveket tölthetsz ki,
  • információkat gyűjthetsz a leendő pályáddal kapcsolatban,
  • feltérképezheted karrierlehetőségeidet,
  • az itt megszerzett információk segíthetnek a továbbtanulási irányok, célok pontosításában esetleg módosításában, munkába állás esetén a megfelelő munkaterület/munkakör kiválasztásában,
  • segítséget kaphatsz stratégiák, cselekvési tervek kidolgozásában.

 

Várunk szeretettel karrierműhelyünkbe, ahová a megjelölt időpontokban bármikor betérhetsz, bekapcsolódhatsz, ide nem kell előre bejelentkezned!

 

A KARRIERKLUB GAZDÁI: Csukerda Lajos tanácsadó szakpszichológus, munka és szervezet szakpszichológus, Csorba Mór pszichológus, Hugli Emese karriertanácsadó

IDŐPONTJAI: szerdánként, 15-én 15.00-16.30-ig
HELYE: A/1 mfsz. 9.

 

További programokért keress minket a FB-on https://www.facebook.com/mekarrier/

és a weben http://karrieriroda.uni-miskolc.hu/fooldal

 

A HSZO KARRIERIRODA programjai az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 azonosítószámú, „FŐNIX ME” – Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében című projekt alatt, a Széchenyi 2020 program keretében valósulnak meg.